Nieuws & ontwikkelingen
Product informatie
Voor support op onze producten kunt u hier terrecht
Contact gegevens
Home

Welkom op ContentS.nl, het adres voor gebruiksvriendelijke content management systemen. Hier kunt u informatie vinden over wat een CMS voor uw bedrijf kan betekenen.

 

Wij leveren u zowel custom made Content Management Systemen als een kant en klaar pakket, genaamd: I-Publisher.

 

I-Publisher is een gebruiksvriendelijk programma voor content management en document publishing op zowel intra- als internet. Doelstelling hierbij is dat het zowel qua prijs als gebruiksvriendelijkheid voor iedereen mogelijk maken om hun eigen site te beheren.

 

Beta I-Publisher 2.0 nu beschikbaar

Voor bestaande klanten en dealers is een proef versie van I-Publisher 2.0 beschikbaar om te testen. Deze versie bevat onder andere drag 'n drop functionaliteiten en spellingscontrole. Geïnteresseerde kunnen mailen naar beta@ContentS.nl.

Developer-editie van I-Publisher Lite beschikbaar

Speciaal voor developers is er een nieuwe editie uitgekomen van I-Publisher Lite. Hierin is een functie library beschikbaar, waarmee developers heel eenvoudig krachtige website kunnen bouwen met als backend I-Publisher Lite. Voor een site is nu alleen nog een design nodig.

Statistiek module

I-Publisher Lite is uitgebreid met een statistiek module, waarmee allerlei cijfermatige gegevens over het bezoek aan de website bekeken kunnen worden.

I-Publisher Lite gereleased

De nieuwste versie van I-Publisher heet I-Publisher Lite. Deze versie kent nu een modulaire opbouw, zodat u alleen betaald voor de onderdelen die u nodig heeft. Bovendien zijn er veel nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan het systeem.